OVER ONS

“Wij leren mensen zelf de regie te nemen in het creëren van een werkleven waarin je van betekenis bent, voldoening haalt en je volle talent potentieel benut”

Ons verhaal…

 

Het herschrijven van de manier waarop bedrijven zich verbinden met mensen en hoe zij performance en talent ontwikkelen. Daar lopen wij dagelijks warm voor.

Samen met co-founder Maaike Huisman is The Playmakers opgericht in 2016. Wij zijn een specialistisch bureau in de wereld van business consultancy, training en coaching, maar wel op een missie.

Het bouwen van PlayZones, betekenisvolle bedrijven, die positieve impact maken op de wereld en waar ieders talent maximaal tot zijn recht komt.

Ga met ons mee op missie en maak ook impact!

 

Van onze founder

Hallo, ik ben Jos, founder en Head PlayMaker bij The Playmakers.

Je bent hier op deze website omdat je nieuwsgierig bent hoe je een betekenisvol bedrijf bouwt dat waanzinnige impact maakt. Het verschil kunnen maken door het beste te halen uit het talent dat met jou samen het bedrijf vormt. Je zit daarom niet te wachten op mijn gedetailleerde levensverhaal, en dat zal ik je dan ook besparen. Ik geef je wel een verkorte versie.

Ik ben opgegroeid op de Veluwe in een beschermde omgeving, deed wat ik graag wilde en het ontbrak mij daarbij aan weinig. Ik heb een lieve vader, moeder, zusje, echtgenoot en kinderen en ik ben hen dankbaar omdat zij mij bewust en onbewust stimuleren in mijn levensmissie.
Ik viel uit op de MEAO- da’s een soort middeleeuwse MBO- klom met toegewijde zelfscholing omhoog op de carrière ladder. Ontwikkelde expertises binnen Sales en Business Development, Consultancy, Leiderschap, Coaching, Talent en Performance management.
Startte vanaf de zolderkamer een eigen bedrijfje, trainde en coachte in de loop der jaren meer dan 1.500 professionals uit diverse lagen van bedrijven zoals Sony, Coca Cola, Adidas, Novartis, Alcon, Heineken, AkzoNobel en vele anderen. Ontdekte de logica hoe bedrijven het volle talent potentieel van hun medewerkers kunnen benutten, en zo op een duurzame en financieel verantwoorde wijze een positieve impact kunnen maken op de wereld.

Ontdek hoe je de impact van talent en je bedrijf verhoogt