ONZE EXPERTISE

Ontwikkel de persoonlijk leiderschap mindset en vaardigheden “VALUE” dialoog en transformeer medewerkers in echte impact makers in werk.

Een integrale aanpak voor betekenis en impact

 

Onze filosofie is de katalysator voor het realiseren van toekomstig bedrijfssucces en impact.

Het brengt de waarde dialoog en oprechte samenwerking terug in werk.

Door het introduceren van een nieuw persoonlijk leiderschap dat de verbinding tussen mens, werk en bedrijfsbedoeling waarborgt.

Hierdoor leren medewerkers bewust worden wat zij nodig hebben om het beste van zichzelf te kunnen blijven geven en de juiste condities hiervoor te scheppen.

Het brengt de essentie terug waar werk voor is bedoeld.

De VALUE dialoog

De VALUE dialoog is een persoonlijk leiderschap mindset en vaardigheid voor het uitvoeren van hoogwaardige dialogen. Het is een proces van het stimuleren van bewustzijn en reflectie rondom de kernfactoren waardoor mensen volledig tot hun recht komen en impact maken in werk.

Het is de kunst van het oprecht aandacht geven, oordeelsvrij bevragen en faciliteren van collega’s. Het gaat over het helder maken en verduidelijken wat er precies nodig is om persoonlijke passie, het geloof in eigen kunnen en de groeimotivatie in het werk hoog te houden.

Een gecultiveerd leiderschapsproces leidt tot een bewezen hogere effectiviteit en tevredenheid in werk, betere samenwerking, hogere klanttevredenheid, minimaal verzuim en hoger bedrijfsresultaat.

Coaching

Voor management & teams

Ja, ik wil een VALUE dialoog om zelf met team impact te maken in werk

Training

Voor professionals in werk

Ja, ik wil een VALUE dialoog certificatie en anderen impact laten maken

Consultancy

Voor ceo’s en management

Ja, ik wil de VALUE dialoog cultiveren in het bedrijf