.over ons

Wij versnellen the Grand Pivot

Een nieuwe realiteit is aangebroken. Eén waar het bewustzijn groeit dat voorspoed draait om de kwaliteit van onze verbinding. Met onszelf, elkaar, onze omgeving en de wereld als geheel. Een regeneratieve toekomst die we the Grand pivot noemen. 

The Playmakers zijn ervan overtuigd dat de manier waarop we groei en resultaat in werk stimuleren anders kan en moet. Meer gericht op het intrinsiek activeren en verbinden met mensen en hen faciliteren zodat zij zelfstandig de regie willen en kunnen nemen om te groeien, presteren en daarbij volledig tot hun recht komen. 

The Playmakers is een hands on performance en impact agency, opgericht door Jos van Snippenberg. In 2006 startte hij een wetenschappelijke studie die de basis vormt voor de huidige werkwijze. Hij ontdekt de essentiële factoren voor werkprestatie, tevredenheid en voldoening. En welke factoren in de werkomgeving ervoor zorgen dat mensen gestimuleerd blijven. Zestien jaar later komen dit onderzoek, de ervaringen en de verfijning & ontwikkeling van tools en methoden samen in een vernieuwde integrale aanpak.

Een nieuw fundament om purpose en ambitie door gemotiveerde en bevlogen medewerkers om te zetten in het leveren van positieve impact voor een betere wereld: het Playmaker Model.

Een impact succes framewerk met wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk bewezen toepassingen.

The Playmakers begeleidt het realiseren van een gezonde impact gedreven werkcultuur met een integrale aanpak op de aandachtsgebieden: missie, mensen en context. (DNA, drive & cultuur)

Met ons programma van digitale tools, technieken, opleiding, training en adviesdiensten werken we aan onze missie om iedereen van betekenis te laten zijn in werk en elk individu in staat te stellen een playmaker te zijn.

Waarom werkt het Playmaker Model?

.onze kern is impact maken

De Playmakers begonnen in 2016 om een positieve impact te maken in de wereld van werk. Ze volgden de normen van de B Corp-certificering tot mei 2023. Nu zijn de Playmakers meer dan ooit gericht op het helpen van werknemers om zich betekenisvol te voelen en in staat te stellen om het beste uit zichzelf te halen.

We zien ons bedrijf als een kracht voor het goede. Op deze manier willen we een positieve bijdrage leveren aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

.team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team

Met ons internationale team werken we aan onze missie om iedere professionele transitie – voor bedrijf of het individu – succesvol te laten zijn.
jos
Jos van Snippenberg .founder & CEO
Wil jij onderdeel worden van ons team? Stuur ons je open sollicitatie en je hoort van ons!
lars-scaled
Lars van Snippenberg .Identity Manager
mrtvanmoerkerk
Michelle Schrijnemakers .IT & Product development
Europalaan 400
3526 KS Utrecht

info@theplaymakers.nl
085 – 060 37 87

All rights reserved | 2022 | Privacy Policy