.over ons
Maak je klaar voor the Grand Pivot

De Playmakers zijn ervan overtuigd dat werken anders kan en moet. Meer gericht op wat voor het individu relevant is; een klant, een werknemer, een oprichter (CEO), een leverancier… “de gehele persoon”.

The Playmakers is opgericht door Jos van Snippenberg. In 2006 startte hij een wetenschappelijke studie die de basis vormt voor de huidige werkwijze. Hij ontdekt de essentiële factoren voor werkprestatie, tevredenheid en voldoening. En welke factoren in de werkomgeving ervoor zorgen dat mensen gestimuleerd blijven. Zestien jaar later komen dit onderzoek, deze ervaringen en de verfijning & ontwikkeling van tools en methoden samen in een nieuwe aanpak om organisaties effectiever te laten presteren: het Playmaker Model.

The Playmakers begeleidt het realiseren van een gezonde werkcultuur met een integrale aanpak op de aandachtsgebieden: missie, mensen en context. (DNA, drive & cultuur)

Met ons programma van digitale tools, technieken, opleiding, training en adviesdiensten werken we aan onze missie om iedereen van betekenis te laten zijn in werk en elk individu in staat te stellen een playmaker te zijn.

Waarom werkt het Playmaker Model?

.be the change

Dat is ook de reden waarom we een B Corp zijn: de meest uitdagende problemen van de samenleving kunnen niet alleen worden opgelost door de overheid en non-profitorganisaties. De B ​​Corp-gemeenschap zet zich in voor minder ongelijkheid, minder armoede, een gezonder milieu, sterkere gemeenschappen en het creëren van meer hoogwaardige banen met waardigheid en een doel. Door gebruik te maken van de kracht van het bedrijfsleven, maakt B Corps gebruik van winst en groei als middel om een ​​groter doel te bereiken: een positieve impact hebben op hun werknemers, gemeenschappen en het milieu. We zijn er trots op daar deel van uit te maken.

We houden ons aan de hoogste normen van geverifieerde sociale en milieuprestaties, openbare transparantie en wettelijke aansprakelijkheid om winst en doel in evenwicht te brengen. Door dit te doen, versnellen we een wereldwijde cultuurverschuiving om succes in het bedrijfsleven opnieuw te definiëren en een meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen.

“De Playmakers zijn gedreven, ontvankelijke en resultaatgerichte mensen. Ze maken de weg vrij voor bedrijven om de juiste voorwaarden te scheppen om ondernemerschap te gebruiken als een belangrijke kracht om goed te doen voor de wereld, samen met mensen die ertoe doen.”

.team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team

Met ons internationale team werken we aan onze missie om iedere professionele transitie – voor bedrijf of het individu – succesvol te laten zijn.
jos
Jos van Snippenberg .founder & CEO
Wil jij onderdeel worden van ons team? Stuur ons je open sollicitatie en je hoort van ons!
lars-scaled
Lars van Snippenberg .Identity Manager
mrtvanmoerkerk
Michelle Schrijnemakers .IT & Product development
Europalaan 400
3526 KS Utrecht

info@theplaymakers.nl
085 – 060 37 87

All rights reserved | 2022 | Privacy Policy