.titel

Hoe ziet jouw organisatie er over 3 jaar uit? Hebben jij en/of jouw directie het al helder voor ogen?

Over dit evenement

Het HR Business Event: Wet Arbeidsmarkt in Balans Proof & Ready to Play in 2020 is het event voor ondernemers, DGA’s en HR professionals om geupdate te worden over het arbeidsrecht en personeelszaken voor 2020.

Neem jij nu al de juiste keuzes zodat jouw organisatie straks is waar het wilt zijn? Welke gevolgen heeft dit voor de medewerkers van nu en de medewerkers die de komende jaren zullen toetreden tot het bedrijf?

Daarom zal op 17 oktober 2019 het eerste HR Business Event georganiseerd worden, een initiatief van De Jongens van HR in samenwerking met The Playmakers. Tijdens het HR Business Event word jij als ondernemer of manager bijgepraat over alle nieuwe zaken omtrent personeel, HRM en arbeidsrecht die momenteel van invloed (kunnen) zijn op jouw onderneming of organisatie.

Inhoud

Tijdens deze interactieve sessie zal David Schimmel van De Jongens van HR, jullie een volledige update geven van de veranderingen in het Arbeidsrecht zoals dat per 2020 zal gelden.

Namens The Playmakers zal Jos van Snippenberg jullie meenemen naar de organisatie die jullie willen zijn in 2020. Hoe maak je, of nog belangrijker verander je cultuur binnen een organisatie? Hoe zorg je dat iedereen weer met dezelfde motivatie rondloopt als toen wanneer het bedrijf begon? Of als je een Startup bedrijf bent, hoe zorg je dat je de basis legt voor een cultuur waarbinnen iedereen het maximale uit zichzelf haalt en blijft halen?

Aansluitend zorgen wij voor Icebreaker Drinks waarbij je de andere aanwezigen op een informele, ontspannen manier leert kennen en sluiten we de middag af met een netwerkborrel.

Dit event zal plaatsvinden in de Business Lounge in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Programma

16.00 – 16.30 // inloop

16.30 – 17.45 // interactieve kennissessies

  • David Schimmel, Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) Proof. Krijg alle ins & outs over deze nieuwe wet die ingaat per 1 januari 2020.
  • Jos van Snippenberg, Ready to Play in 2020. Over cultuur en motivatie binnen jouw organisatie.

17.45 – 18.15 // icebreaker drinks

18.15 – 19.30 // netwerkborrel

Sprekers:

Wet Arbeidsmarkt in Balans, David Schimmel, De Jongens van HR

Na de invoering van de WWZ in 2015 is het dan nu tijd voor iets nieuws: De WAB.

Er staat weer een grote wijziging van het arbeidsrecht voor de deur. De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De WAB beoogt evenwicht op de arbeidsmarkt te herstellen. Het moet werkgevers stimuleren om meer eigen mensen vast in dienst te nemen.

De juridische ins & outs daar praten wij je helemaal over bij tijdens dit event. Daarnaast bieden wij je handige tools om de wet op een juiste wijze toe te passen binnen jouw organisatie (of die van je klant).

Na deze sessie ben jij helemaal WAB proof en kan jij zonder (juridische) zorgen 2020 in!

Ready to Play in 2020, Jos van Snippenberg, The Playmakers

Bedrijven verspillen ruim 2.300,- euro per jaar, per medewerker aan gebrek aan motivatie, niet benutten van het potentieel van medewerkers en verzuim.

De huidige oplossingen zijn niet toereikend om dit probleem te kantelen en met een krapper wordende arbeidsmarkt is het noodzakelijk het over een andere boeg te gooien.

Hoe je een werk cultuur creëert waar de juiste mensen het beste van zichzelf geven, en verantwoording nemen voor hun resultaat maken wij op dit event voor je inzichtelijk.

We geven je daarnaast een belangrijk handvat om direct toe te kunnen passen in de praktijk. Een eerste aanzet om “Ready to Play” te zijn voor 2020.

Official partners

Event partners

Het HR Business Event is een initiatief van De Jongens van HR in samenwerking met The Playmakers. De organisatie van het event is in handen van BoostBase.