PLAY IT FORWARD

Wij geven onze kennis, ervaring en inzichten door om de kansen van zoveel mogelijk mensen te vergroten om volledig tot hun recht te komen.

Samenwerkingspartner MasterPeace

MasterPeace is een jonge, positieve, internationale vredesbeweging. Zij zijn nu actief in ruim 40 landen via lokale MasterPeace clubs. Zij maken het verschil juist lokaal, in de straat, in de wijk, van Kathmandu, Kabul, Cairo tot aan Bogota. Veelal jonge ‘peace builders’ willen een verschil maken. Zij zijn “de Nelsons”, mensen met een talent en keuze mogelijkheden, net zoals Nelson Mandela keuzes heeft gemaakt in zijn leven.

Initiatieven

In maart van het jaar 2018 konden wij het kernteam van MasterPeace ondersteunen bij het versterken van het expliciet maken van hun droom. Een eerste stap in het bijdragen om het potentieel van jonge mensen te ontdekken, ontwikkelen en tot zijn recht te laten komen.

Doing business for good

Een positieve impact creëren in de wereld staat voorop en ligt verankerd in ons DNA.

Vanaf het oprichtingsjaar geven The Playmakers veel kennis en ervaring zonder kosteloos door. Inspiratie-, en founder sessies voor jonge ondernemers die betekenisvoller willen ondernemen maar een te kleine beurs hebben. Waarde dialogen voor diegene die in hun loopbaan uit koers zijn geraakt en hulp nodig hebben hun richting weer te vinden.

Specifiek dragen wij de activiteiten van MasterPeace, het vrouwen Polaris Netwerk en Create your future een warm hart toe.