OVER ONS

The Playmakers dat zijn wij: Jos en Maaike. Vanuit twee totaal verschillende richtingen kwamen onze wegen vier jaar geleden samen vanwege één gemeenschappelijk doel: zorgen dat werknemers volledig tot hun recht komen.

Wie wij zijn

Jos van Snippenberg:

Ik kom uit de wereld van sales, consultancy en harde commercie. Na het uitvallen op de MEAO – da’s een soort middeleeuwse middelbare commerciële en administratieve opleiding – klom ik met toegewijde zelfscholing omhoog op de carrierèladder. Totdat ik voor een functie werd geweigerd wegens het ontbreken van ‘t juiste papiertje. In die gemiste kans bleek jaren later mijn kans te schuilen om iets te betekenen voor anderen.

Mijn ultieme drijfveer als Playmaker is om te zorgen dat iedere werknemer de kans krijgt om zijn volledige potentieel te laten zien. Ik ben van mening dat leeftijd en diploma alleen niet maatgevend zijn voor goed functioneren, maar de passie voor werk, geloof in het eigen kunnen en de wil om te groeien.

Maaike Huisman:

Als HR-professional in verschillende bedrijven merkte ik dat werkgevers vooral geïnteresseerd zijn in functieprofielen en beoordelingssystemen in plaats van in hun mensen. Bij één opdrachtgever hing zó’n ongezonde sfeer; mensen konden zichzelf niet zijn en conflicten werden niet uitgesproken. Toen ik niet mocht ingrijpen, voelde ik me machteloos en raakte ik burn-out.

Hier ben ik weer uitgekomen met een heel helder doel: ik wil zorgen voor een werkomgeving waarin mensen de ruimte krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Nu ik als coach doe waar ik zelf in geloof, heb ik veel meer veerkracht, energie en motivatie, dat gun ik iedereen.

Jos en Maaike

Zeg ehm.. zijn jullie getrouwd? Gelukkig niet. Wij leerden elkaar vier jaar geleden kennen via Twitter omdat we hetzelfde artikel deelden. Los van elkaar hielden we ons bezig met hetzelfde vraagstuk: Hoe zorg je ervoor dat werknemers volledig tot hun recht komen?

Jos had op dat moment het zogenoemde Dantefactor Kompas ontworpen en wetenschappelijk laten verifiëren: een online assessment om werkeffectiviteit van af te leiden. Maaike gebruikte het kompas als coach in haar praktijk, maar vond het geschikter voor bedrijven.

En zo geschiedde dat we onze creatieve kracht (Jos) en menselijk inzicht (Maaike) bundelden en in 2016 The Playmakers werd geboren. Door onze verschillende achtergronden en karakters zijn wij aan elkaar gewaagd en is onze benadering veelzijdig.

We drinken onze koffie trouwens wel hetzelfde.
Meer weten over Jos of Maaike of over Jos en Maaike, mail ons gerust! Vinden we leuk.