OVER ONS

Wij helpen bedrijven betekenisvoller worden, geweldige impact maken en het talent maximaal te benutten

Head PlayMaker – Jos van Snippenberg 

 

Hallo, ik ben Jos en founder van The Playmakers.

Je bent hier op deze website omdat je eager bent hoe jij effectiever wordt, meer voldoening haalt en meer impact maakt in werk. Mijn gedetailleerde levensverhaal zal ik je dan ook besparen. Ik geef je wel alvast een verkorte versie.

Ik ben opgegroeid op de Veluwe in een beschermde omgeving, deed wat ik graag wilde en het ontbrak mij daarbij aan weinig. Ik heb een lieve vader, moeder en zusje en ik ben hen dankbaar omdat zij mij onbewust hebben gestimuleerd in mijn levensmissie.
Ik viel uit op de MEAO- da’s een soort middeleeuwse MBO- klom met toegewijde zelfscholing omhoog op de carrière ladder. Ontwikkelde expertises binnen Sales en Business Development, Consultancy, Leiderschap, Coaching, Talent en Performance management.
Startte vanaf de zolderkamer een eigen bedrijfje, trainde en coachte in de loop der jaren meer dan 1.500 professionals uit diverse lagen van bedrijven zoals Sony, Coca Cola, Adidas, Novartis, Alcon, Heineken en AkzoNobel.

“Mensen leren zelf de regie te nemen in het creëren van een werkleven waarin je van betekenis bent, voldoening haalt en je volle talent potentieel benut”

Op een missie…

 

Ik ben heel dankbaar voor de samenwerking in de eerste jaren van The Playmakers met mijn business partner Maaike Huisman. Deze reis resulteerde onder andere in het vormgeven van het PlayMaker concept met onze launching customers.

The Playmakers bouwt vanaf heden aan het grootste “peer coaching” ecosysteem met PlayMakers. Een nieuwe generatie professional die de mindset en vaardigheid waarde dialoog beheerst.
De aanpak bied iedereen de mogelijkheid een PlayMaker te worden en zichzelf en collega’s te gidsen naar een werkleven waarin je volledig tot je recht komt en positieve impact maakt.
Onze drive en opgedane expertise in World Class bedrijven garandeert een pragmatische aanpak en implementatie. De best practises worden verknoopt met nieuwe logica en universele wijsheden om het volle potentieel in werk te benutten.
Iedereen zijn eigen PlayMaker

Ontdek hoe je meer haalt uit talent en impact maakt