OVER ONS

The Playmakers dat zijn wij: een energiek, gepassioneerd en divers team. Vanuit verschillende richtingen samen gekomen vanwege één gemeenschappelijk doel: zorgen dat werknemers volledig tot hun recht komen.

De founder

Jos van Snippenberg:

Ik kom uit de wereld van sales, training en consultancy. Viel uit op de MEAO – da’s een soort middeleeuwse middelbare commerciële en administratieve opleiding – behaalde met toegewijde zelfscholing mijn Bachelor Business Administration en klom zo omhoog op de carrièreladder.

Ik ben inmiddels 30 jaar werkzaam in het bedrijfsleven. Van business development tot sales management, van capability ontwikkeling tot performance en motivatie ontwikkeling van sales en leiderschap teams. Werkte voor internationale bedrijven zoals onder andere Kimberly Clark, Novartis, Coca Cola, Akzo Nobel en Heineken. Al deze expertise leverde uiteindelijk een integrale aanpak op om vanuit de essentie van een bedrijf samen tot geweldige prestaties te komen.

Mijn ultieme drijfveer is om het traditionele stimuleren van performance en potentieel ontwikkeling te transformeren. In een manier waarbij iedereen zelf de juiste condities schept om van betekenis te zijn in werk. Het creëren van een nieuwe werkomgeving waar je dagelijks met een rotsvast geloof in eigen kunnen, passie en motivatie om te groeien impact maakt en effectief bijdraagt aan het hogere doel van het bedrijf.

Ons verhaal

Het begon allemaal in 2006 met een droom; het creëren van een wereld waarin iedereen vol enthousiasme van waarde is in werk.

Jos van Snippenberg wordt geïnspireerd door de wetenschappelijke validatie dat passie, overtuiging en groeimotivatie werkeffectiviteit en tevredenheid voorspellen. Jos ontwikkeld het Dantefactor Kompas en een nieuw organisatiemodel, de “Playzone”. Een nieuw fundament voor succesvolle bedrijfsvoering. Jos initieert in 2016 The Playmakers op te richten. Samen met Maaike Huisman wordt er twee jaar lang gewerkt aan de beste invulling en toetsing van het model.

Op 21 November 2018 neemt Jos het roer geheel over en werkt met een netwerk team. Met een focus op het scheppen van de juiste condities voor bedrijven om zelf een energieke en inspirerende bedrijfscultuur te bouwen waar iedereen gemotiveerd is en impact maakt.

Geïnteresseerd naar onze aanpak? mail ons gerust! Vinden we leuk.