ONZE VISIE

Wij willen dat elke werknemer zich betekenisvol voelt binnen een organisatie zodat hij volledig tot zijn recht kan komen.

Waarom zijn wij er

Je loopt er in het bedrijf misschien tegenaan: een team dat niet lekker loopt, werknemers die geen verantwoordelijkheid nemen of ongemotiveerd zijn.
Wij zijn ervan overtuigd dat geen enkele werknemer er bewust voor kiest om te disfunctioneren, het is de werkomgeving die op dat moment niet het beste uit de mensen haalt. Dan kun je honderden vitaliteitsprogramma’s doorlopen en samen yoga-en tot je de zijwaartse kraanvogel kan, zolang er niets aan de context verandert, zal de instelling van werknemers niet veranderen.

Zorgen dat de droom werkt

Als werknemers niet begrijpen aan welk doel ze bijdragen, voelen ze minder verantwoordelijkheid. Door met onze integrale aanpak op zoek te gaan naar de droom van de onderneming en een werkomgeving te creëren waarin iedereen vanuit zijn kwaliteiten hieraan kan bijdragen, komen werknemers beter tot hun recht.
Want uiteindelijk wil ieder mens betekenisvol zijn, maar moeten structuren dat wel faciliteren. Zo maken werkstress, KPI’s en vastgeroeste patronen plaats voor een werkcultuur waarin mensen gemotiveerd zijn om dagelijks met plezier bij te dragen aan iets waar ze in geloven.

Vrij van verwachting

Wij geloven dat de huidige ratrace voor status en geld niet het maximale uit werknemers haalt. Als we elkaar over de kling blijven jagen met opgelegde targets, zullen werknemers niet buiten de kaders van hun eigen werkzaamheden kijken.
Hierdoor blijft talent onbenut. Wij geloven dat mensen hun volledige potentieel pas kunnen laten zien wanneer ze vrij zijn van verwachtingen, doen waarin ze geloven en de motivatie hebben om te groeien.

The breakthrough naar Play for Purpose

een wereld waarin werken leuk en zinvol is voor mensen.

B Corp status

The Playmakers is officieel gecertificeerd als B Corporation. Daarmee behoren we tot een internationale beweging van ondernemers die niet alleen de beste willen zijn van de wereld, maar ook voor de wereld.
Door bedrijven missie- in plaats van kapitaalgedreven te maken zorgen we ervoor dat werknemers zich betekenisvol voelen en het beste uit zichzelf willen en kunnen halen. Zo dragen we bij aan een wereld waarin werk leuk en zinvol is. Elke beslissing nemen wij met oog voor mens en milieu. Zie hiervoor ook ons impact manifest
A_BCorp_logo_POS

Doing business for good

Een positieve impact creëren in de wereld staat voorop en ligt verankerd in ons DNA.

Naast het bouwen van betekenisvolle bedrijven geven wij onze kennis en ervaring door aan diegenen die hun volle potentieel niet kunnen benutten. Voor dit Play It Forward programma reserveren wij minimaal 10% van onze winst.